Dekani F.Sh.L

Prof.Dr. Bardhyl Misja
Dekan
Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes
Universiteti i Sporteve të Tiranës
Bardhyl Misja ka lindur në 13.05.1964 në Tiranë. Në vitin 1987 diplomohet në Institutin e Lartë të Kulturës Fizike “Vojo Kushi”. Në vitin 1994 fiton gradën shkencore “Doktor i Shkencave” dhe në vitin 1999 i jepet titulli “Profesor i Asociuar”.
Në vitin 2016 merr titullin akademik "Profesor". Që prej vitit 1987 punon si staf akademik pranë Universitetit të Sporteve të Tiranës dhe gjatë kësaj periudhe ka qënë i ngarkuar dhe me detyra në drejtim.

Shkarko të plotë CV

KONTAKT
Nr. Tel +355 4 2226652
E-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it