Dekani F.V.F.R

Prof.As.Dr. Ferdinand Mara
Dekan
Fakulteti i Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit
Universiteti i Sporteve të Tiranës

Shkarko të plotë CV

KONTAKT
Celular 0692141374
E-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it