Drejtoria e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Teknologjisë së Informacionit

 

Emër, Mbiemër

Safiola Shabanaj

Pozicioni

Drejtor i Marrëdhënieve me Jashtë
dhe Teknologjisë së Informacionit

Detyrat

Detyrat e drejtorit

CV

CV e drejtorit

Celular

E-mail

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Orari i pritjes -> Çdo ditë (E hënë - E premte) 10.00 - 12.00

*Njoftim për Bursa të ofruara nga Republika e Turqisë. Për më shumë klikoni këtu.

*Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për stafin akademik të UST-së në Universitetin e Romës "Foro Italico". Për më shumë klikoni këtu.

*Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për stafin administrativ të UST-së në Universitetin e Romës "Foro Italico". Për më shumë klikoni këtu.

*Universiteti i Landit të Hessenit në Gjermani dëshiron të mbështesë me bursa 6-mujore studentët e universiteteve shtetërore shqiptare me arritjet më të mira akademike,përmes një projekti të çelur rishtas në Tiranë. Për më shumë klikoni këtu.

*Njoftim mbi Bursën për studime pasuniversitare Master/Kërkimore në Japoni. Për më shumë klikoni këtu.

*Rihapet Thirrja për Bursa për studentët në Programin Erasmus+ në Universitetin e Romës “Foro Italico”, Itali. Për më shumë klikoni këtu.

*Hapet Thirrja për Bursa për studentët në Programin Erasmus+ në Universitetin e Romës “Foro Italico”, Itali. Për më shumë klikoni këtu.