Drejtoria Juridike, Burimeve Njerëzore dhe Arkivit

 

Emër, Mbiemër

Frida Jasa

Pozicioni

Drejtor Juridik, Burimeve Njerëzore dhe Arkivit

Detyrat

Detyrat e drejtorit

CV

CV e drejtorit

Celular

0672082179

E-mail

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Orari i pritjes -> E martë 13.00 - 15.00 E premte 12.00 - 14.00