Drejtoria e Financës dhe Buxhetit

 

Emër, Mbiemër

Haxhirete Sulaj

Pozicioni

Drejtor i Financës dhe Buxhetit

Detyrat

Detyrat e drejtorit

CV

CV e drejtorit

Celular

0674088678

E-mail

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Orari i pritjes -> E martë 12.00 - 13.00 E enjte 12.00 - 13.00