Dega e Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve

 


Emër, Mbiemër

Majlinda Mahmuda

Pozicioni

Kryetar i Degës së Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve

Detyrat

Detyrat e kryetarit

CV

CV e kryetarit

Celular

0674091430

E-mail

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Orari i pritjes -> Çdo ditë (E hënë - E premte) 13.00 - 15.00

TESTET PRAKTIKE - VITI AKADEMIK 2017-2018 - FSHL

TESTET PRAKTIKE - VITI AKADEMIK 2017-2018 - FVFR

Kartela individuale për pranimin e studentëve në UST - VITI AKADEMIK 2017 – 2018