Aktivitete

Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes organizon ditën e hënë, datë 24.11.2014 ora 1100 një takim me një një grup mësuesish nga Shkolla Kombëtare e Futbollit "Loro Borici“, Tiranë si dhe nga Shkolla e Mesme Kombëtare Sportive “Benardina Qerraxhia”, Durrës. Ftohen të gjithë pedagogët e Departamentit të Sporteve të marrin pjesë.