Zv. Dekani
Prof.As.Dr. Ferdinand Canaj
Zv. Dekani
Fakulteti i Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit
Universiteti i Sporteve të Tiranës
Shkarko të plotë CV

KONTAKT
Celular 0674091371
E-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it