NJOFTIM

Njoftohen studentët e Universitetit të Sporteve të Tiranës (Kursi I - bachelor) që përfitojnë bursë, të dorëzojnë nr. e llogarisë pranë Drejtorisë së Financës dhe Buxhetit për pagesën e bursës së tyre.