Të Rejat e Fundit

Title Filter 

Display # 
# Article Title Hits
1 Projekti DIYPES 43
2 NJOFTIM 45
3 Oraret e pritjeve të Rektoratit dhe Administratës së UST-së 443
4 Urdhër i brendshëm për marrjen e masave për ndërprerjen 1 javore të mësimit 306
5 KURSI I ARTEVE MARCIALE 823
6 VITI I RI AKADEMIK 2016-2017 1561
7 PEDAGOGËT E FTUAR (TË JASHTËM) FITUES NË FVFR VITI AKADEMIK 2016-2017 676
8 Kriteret për vlerësimin e dosjeve të kandidatëve për studimet e Ciklit të Dytë Master Profesional me Kohë të Plotë për Vitin Akademik 2016-2017 në Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes 915
9 PRANIMET NË CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE (Udhëzimi Nr. 24/1) 1096
10 DATA E FILLIMIT TË CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE MASTER SHKENCOR VITI II 677
11 PRANIMET NË CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE 1369
12 LISTAT E KANDIDATËVE FITUES (FAZA E DYTË - VITI AKADEMIK 2016-2017) 4917
13 PRESIDENTI NISHANI DEKRETON EMËRIMIN E ZOTIT AGRON CUKA, REKTOR NË UNIVERSITETIN E SPORTEVE TË TIRANËS 344
14 LISTAT E KANDIDATËVE FITUES NË UST (VITI AKADEMIK 2016-2017) 10560
15 REGJISTRIMI I KANDIDATËVE FITUES (BACHELOR FULL-TIME) 2016-2017 2220
16 Vendim mbi rastet kur kandidatët dalin me pikë të barabarta 768
17 VENDIM I PIKËVE TË MESATARES 1049
18 KONKURSI NË FAKULTETIN E VEPRIMTARISË FIZIKE DHE REKREACIONIT (28-30 GUSHT 2016) 1897
19 KONKURSI NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË LËVIZJES (23-27 GUSHT 2016) 3271
20 Listat e kandidatëve të regjistruar për konkurim (Viti Akademik 2016-2017) 3756

Page 1 of 6